Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019 Excursions 2020
Inici NOU TRIPTIC 2020 FEEC Facebook Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

 

img_0145

 

 

 

PORTEM EL PESSEBRE AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

És diumenge 17 de desembre i estem a les portes de Nadal. Com fem cada any ens reunim per portar el Pessebre al Turó de la Guardia, el pessebrista Pere Bartoli.

A les 9 del matí a l'Església de Sant Hilari, on el Mossèn ens el beneeix, i a nosaltres també, som uns quants els amics que pujarem aquest any, contem 130 persones, entre ells 50 nens i nenes de totes les edats. Després anem tots plegats per pujar al turó.

Un cop dalt i amb el naixement al seu lloc, alegrem el fred matí a tothom cantant unes boniques nadales.

Anem baixant i, al peu del turó, els companys de la colla ens esperen amb pa torrat i xocolata, moscatell… un cop esmorzats els menuts fan cagar un enorme Tió que ens ha costat força de caçar. Els petits li han picat fort i han tingut el seu premi. Per als més petits han caçat un Tionet que encara no s'ha tret el xumet però que agraeix les mandarines que li han dut i caga moltes xocolatines i caramels.

 

 

Hem d'agrair aquesta sortida als companys de la colla que any rere any ho fan possible: Gràcies a tots.

Ara marxem de vacances de Nadal, tornarem amb la Festa de Sant Hilari el dia 14 de gener , amb la pujada als dipòsits. Anirem al Turó de la Guàrdia a posar la Senyera i després ens trobarem amb els participants de la cursa als dipòsits on esmorzarem plegats.

Us desitgem unes Bones Festes de Nadal i Feliç 2018 a tothom!!!!!!

 

 

F. Cullerés