Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019 Excursions 2020
Inici NOU TRIPTIC 2020 FEEC Facebook Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

p9240090

 

 

ESTANY DE MONTCORTÉS (PALLARS SUBIRÀ I JUSSÀ) AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

Preparats novament amb les nostres motxilles i amb moltes ganes de sortir a fer unes bones caminades, ben d'hora aquest darrer diumenge, els 35 caminaires anem amb autocar fins a Senterada on començarem la nostre caminada.

 

Els nostres vocals ens porten el primer tram de la ruta per l'antic camí de Montcortés fins a l'estany, pel camí gaudim de tot allò que ens envolta, els primers signes de la arribada de la tardor, amb els colors canviants dels arbres i l'ambient humit de les últimes pluges, que li han donat encara més encant al bosc.

Un cop al llac de Montcorté ( que també anomenen el cinquè llac) esmorzem, i la nostra companya Teresa celebra amb nosaltres el seu aniversari amb mistela i galetes, que a aquestes hores del matí i després d'una bona caminada se'ns ha obert gana. Ens fem la foto de grup, a nosaltres s'han afegit uns cavalls que pasturen al nostre voltant i agraeixen l'afecte i llaminadures dels amics de la colla.

 

Continuem caminada fins a Mentui, poc després agafem un corriol pedregós que baixa pel barranc de Ruixoufins a La Pobleta de Bellvei, un petit i bonic poble en el que farem la parada per dinar, aprofitant el magnífic dia que ens fa i el lloc per descansar, tranquil i acollidor.

 

Acabem la nostra sortida al lloc on la varem començar, molt contents per un dia fantàstic, agraïm aquesta sortida als nostres vocals Ramón Codina, Montserrat Ramonjoan, Teresa Feliu i Joan Piernas.

 

 

La propera sortida serà el dia 8 d'octubre, seguirem el Camí de Sant Jaume Català, serà la 2ª etapa que transcorre entre Biure (on varem acabar la 1ª) i Borrassà a l'Alt Empordà, sortim amb autocar des de Vilanova a les 6h. I tornem aproximadament a les 20h. Tothom que ho desitgi pot demanar les seves credencials en el moment de fer l' inscripció.

 

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20.30 hores, a la seu social. Les reserves es poden fer telefònicament al 627 64 65 12 o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com

 

Francesca Cullerés

Foto: Jaume Sayós