Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019 Excursions 2020
Inici NOU TRIPTIC 2020 FEEC Facebook Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

 

nocturna%2010_005

 

 

 

 

                 Fins sempre company...

 

 

 

 

 

mateu [1024x768]

 

 

 

 

 

COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMÍ

 

 

 

Sota d’aquestes línies  avui  tindria que explicar que dissabte a la nit varem fer la tradicional sortida nocturna que coincideix amb la Festa Major de la nostra vila, que érem més de 100 els caminaires que la varem fer i que tot va ser meravellós, però més que mai fer escriure aquestes línies de  la nostra sortida és molt més que complicat i dolorós per mi i tot a la família de la Colla Excursionista, doncs en el  transcurs d’aquesta sortida va perdre la vida el nostre amic i company Josep Mateu , persona per la que la colla era la seva segona família, estan amb la colla des del seu inici fa més d’onze anys, amic dels seus amics i ànima de la colla, amb gran carisma, empenta i alegria que a tots ens contagiava, el nostre Josep  ens ha deixat fent allò que tant  li agradava, gaudir de la natura. Es complicat expressar en un moment el que ha estat per tots nosaltres l’amic Josep,  l’excursionisme i la muntanya mai podrà tornar a ser el mateix.

                                                                                              Colla excursionista de Vilanova del Camí

 

 

 

 

 

 

 

Primer de tot voldria dir que la Colla Excursionista de Vilanova ha perdut un dels seus millors amics i col·laboradors.

 

En Josep sempre ha estat el primer en col·laborar en tot el que fes falta, en ajudar al company que tenia alguna dificultat, en acompanyar i transmetre els valors de la natura als nens de les escoles de Vilanova i tantes coses més.

 

Josep,

 

Durant més d'onze anys hem sigut companys d'excursions. Hem anat junts per amables camins planers. Hem pujat costeruts corriols i en arribar al cim hem contemplat la immensitat del paisatge. També hem baixat per forts pendents. Ens ha acaronat el sol que ens dóna la vida i a vegades la pluja, que pinta els prats de verd intens. Hem descansat a la vora de senzilles fonts que ens regalaven la seva aigua fresca calmant la nostra set. Hem parlat de mil coses i també hem escoltat el silenci.

 

I tu, Josep has sigut per a nosaltres un exemple de bondat, d'entrega i de generositat. Per tot això, i per moltes coses més, els teus companys de la Colla Excursionista de Vilanova avui et volem dir: Fins sempre amic Josep.

 

També m'agradaria dir a la seva esposa Roser, als seus fills Daniel i Ivan i als altres familiars i amics, que de ben segur que a en Josep li agradaria que el tinguéssim en el record, cosa que té garantida, però també que estiguéssim el menys tristos possible.

 

Josep, gràcies per tot